Een BHV plan

Een BHV plan is een document dat beschrijft hoe de bedrijfshulpverlening is georganiseerd in een organisatie of bedrijf. BHV’ers zijn medewerkers die zijn opgeleid om eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te blussen en/of te zorgen voor een snelle en veilige evacuatie van het gebouw bij een noodsituatie.

Wij kunnen uw bedrijf helpen met het opstellen van een BHV-plan waarmee u voldoet aan wet- en regelgeving.

Wat zit er in een BHV-plan?

Een BHV-plan omvat gedetailleerde procedures en instructies voor noodsituaties, zoals brand, ongevallen of evacuatie. Het beschrijft taken, verantwoordelijkheden en communicatielijnen van de Bedrijfshulpverleners (BHV’ers).

blIJF UPDATEN

Periodieke test en update

Het periodiek testen, controleren en bijwerken van uw BHV-plan is een verplichting die ervoor zorgt dat het BHV-plan altijd effectief en actueel blijft. Onze expertise stelt ons in staat om u te ondersteunen bij het voldoen aan deze verplichting.

Wij zijn uw betrouwbare partner in het opstellen van gedetailleerde BHV-plannen die aan alle wettelijke eisen voldoen en zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Bovendien bieden we continue ondersteuning bij het testen, controleren en bijwerken van uw BHV-plan, zodat u altijd voorbereid bent op eventuele noodsituaties.

Heeft u nog geen bedrijfsnoodplan?

Voor vragen met betrekking tot het BHV plan, vul geheel vrijblijvend het contactformulier op de website in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.